Pocity z navštevy

už sa píše 2012

orwell84 | 09.09.2012

..a predsa sú tam kontakty pre neexistujúcich ...

moj nazor na vodny svet

daska | 29.08.2012

Dobry den vsetkym ! Prave sme sa vratili z navstevy Vodneho sveta...a moje dojmy ? Uz nikdy viac...Mozno si poviete, ze kritizovat je najlahsie...ale...Toto je to prave slovenske...postavit "budu",zopar jazierok, nejaky ten green...a rychlo zarobit...a o restauracnych sluzbach ani nehovorim...ta prispata dievcinka v modrom tricku, ktora ani nevedela, ze servitku treba dat pre kazdeho, nie jednu pre troch. ze treba najskor priniest pribor a potom jedlo, ze miesto cakania desat minut na praobycajny chlieb s cibulou sme cakali takmer tristvrte hodinu a ked sme sa na objednavku spytali, miesto ospravedlnenia jej to bolo naramne smiesne...az sme objednavku zrusili a pobrali sme sa svojou cestou...Plni "dojmov" z totalnej bufetovej dezorientacie a chaosu...a mimochodom...pretoze sme charakterni ludia, zaplatili sme aj za tie tri kofoly, o ktorych ani nikto nevedel, ze sme ich vobec mali...A odporucam...najedzte a napite sa doma, deticky nech si trosku uziju...usetrite si nervy...Pekny pobyt a este krajsie zazitky!

pocity

Peter | 11.05.2012

- Prostredie krásne, super rybyčky.

A zopár dobre myslených rád:
- hygiena bufetu na prvý pohľad slabá
- pomalá obsluha (pri každej z troch návštev) a bohužiaľ raz aj dosť neochotná
- použitý kečup na hranolkoch nejaký najlacnejší bez chuti
Takého jednoducho napraviteľné veci môžu bohužiaľ odradiť potenciálnych zákazníkov - čo je škoda

krásne prostredie

kukurička | 10.10.2011

V areáli Vodný svet v Sebedraží sme boli 2x a zakaždým sme vystihli krásne počasie. Príjemne sa tam dá posedieť a chválim každú aktivitu ako ľuďom urobiť dobrú náladu. Fotky z tohto prostredia sú úžasné. V najbližšom období sa chystáme na ochutnávku pstruhov. Počula som len samé chvály, tak verím, že sklamaní nebudeme.
Držím palce, nech to funguje ešte dlho...
P.S. Len taká mala chybička je v logu tejto stránky /Vítame Vás sa píše s mäkkým i/.

Pre Katku: kde treba vystúpiť

Ryba Rak | 25.08.2011

Milá Katka, z Prievidze zo žel. a autobus. stanice ide autobus do Cígľa a Sebedražia. Šofér Vám povie a tých pár minút hore-dole je jedno, ak už ste na takomto výlete. Ináč to vidieť z cesty, po ktorej pôjde ten autobus. Zdar výletu!

Vodný svet

Katka | 17.08.2011

Prosím vás, na akej zástavke treba vystúpiť?? ako je to od zástavky daleko???

vy

admin | 30.07.2010

Prajem pekný deň. Na tomto fóre môžete zanechať vaše postrehy.

Pridať nový príspevok